Villa i toppskick med barnvänligt läge i Tågarp!

  • Sandgatan 10
  • Tågarp / Svalöv
  • , Tågarp

Nu kan vi visa upp detta så fina hus, allt är i bästa tänkbara skick och med en härlig planlösning som ger en öppen och fantastisk karaktär. Lugnt och barnvänligt område som kommer att locka många familjer till Tågarp...Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Tågarp i Svalövs kommun och Sandgatan 10

Fastigheten är både dolda felförsäkrad samt besiktigad för en tryggare och smidigare affär gentemot köparen!
Obs! Ett boende med låg driftskostnad som så många prioriterar i dagsläget...

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett vackert hus på bästa tänkbara läge med tomt på helgavel och i återvändsgata som så många vill bo. Barnvänligt och lugnt är en korrekt beskrivning på detta så fina område.

Huset har genomgått stora och påkostade renoveringar och visas upp i ett toppskick. Smidigt och enkelt för den nya ägaren att bara kunna flytta rakt in och sätta sina möbler på plats, njutbart!

Läcker och öppen planlösning med mycket ljus samt stora fina sovrum. Här finns två nyrenoverade toaletter och ett nytt påkostat kök samt ett vackert uterum mot den lummiga trädgården på baksidan.
Huset har även ett stort garage, fin tvättstuga samt bra förvaring. I dagsläget är planlösningen 3 generösa sovrum men kan enkelt göras om till 5 om så önskas. Ett riktigt drömboende för både den lilla och den lite större familjen...

Välkomna in!
Först en smakfull och tilltalande hall som ger ett mycket välkomnande förstaintryck. Hallen har snyggt infälld downlightsbelysning i tak och ger bra med plats för avhängning samt förvaring. Ljusa renoverade innerväggar till vackra gedigna ekgolv följer sen som en en röd tråd genom hela husets nedre plan, enhetligt och snyggt!

Första rum är det fina badrummet som ligger på den vänstra sidan. Påkostat och lyxigt badrum som erbjuder dusch med vikbara glasdörrar, handdukstork, vägghängd toalett, kommod med underskåp, spegel med belysning och snyggt infälld downlightsbelysning i tak.
Ett badrum som förvandlar bestyren till ett rent nöje!

Vidare kommer två stora sovrum på den högra sidan. Det första sovrummet är mycket stort och har tidigare varit två sovrum så enkelt att kunna få ytterligare ett rum till här. Båda rummen har samma vackra golv som löper in från hall och ett härligt ljusinsläpp.

På den andra sidan har man kök, grovkök och sällskapsrum i en halvöppen och läcker planlösning.
Köket är stort och generöst med en bra tilltagen matplats. Vacker inredning med gott om plats i lådor och skåp samt en perfekt arbetsyta. Köket har ett snyggt belysningssystem i och under överskåpen samt vacker bänkskiva i grått.
Maskinparken består utav dubbla frysar, dubbla kylar, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Grovköket är bra i yta och har utgång till tomten. Här finns bra förvaring, vask, tvättmaskin, torktumlare m.m.

Sen kommer vardagsrummet som har ingång från kök men även från hall så öppet och luftigt. Ett stort fint sällskapsrum som avslutas med ett inglasat uterum som garanterat blir samlingspunkten under hela sommarhalvåret. Härifrån har man även en öppen uteplats med trädäck som kommer att uppskattas!
En fantastisk och mycket social yta!

Ovanvåningen!

Här har man först ett stort sällskapsrum med vackert ljusinsläpp samt en möjlighet att kunna få till ett ytterligare sovrum om så önskas. Här finns även gott om förvaring i flertalet garderober. Ett trivsamt och fint rum!

På den andra sidan har man ett stort sovrum som även det har fint ljusinflöde och ger bra med plats för allt man kan önska sig så som säng, förvaring, arbetshörna m.m.

Ovanvåningen har också en ny toalett som verkligen är fin. Toaletten är helkaklad i ljusa och snygga materialval. Här finns kommod med underskåp, fläkt, wc och spegel med belysning.

Kort och gott får man här mycket valuta för sina pengar så som det fina skicket, den öppna planlösningen med möjlighet för fler sovrum, det barnvänliga läget med återvändsgata, stort garage, vackert extra uterum, lummig trädgård på baksidan med mera, med mera.

Ett boende som kommer att tilltala och passa in på mångas önskemål och krav!

Först till kvarn...
Varmt välkomna på visningen!

Tågarp / Svalöv

 

Tågarp är en tätort belägen vid Råån i Svalövs kommun i Skåne län.En mindre del av tätorten ligger i Landskrona kommun. Orten är belägen vid Råådalen -en slättdalgång utmed Råån och länsväg 110 går igenom byn.

Tågarp har en viss stadsmässig bebyggelse och en gästgiveribyggnad med anor från 1800-talet. Orten består huvudsakligen av villabebyggelse. Tågarp har pågatågstation på linjen Helsingborg–Malmö. I Tågarp finns bland annat ett frivilligt brandvärn. I Tågarp finns en bensinstation, en restaurang (med kiosk) samt pizzerior.

Barnomsorg finns genom förskolan Alfabo för barn i åldern 1-5 år. Alfabo har tre åldersindelade avdelningar med plats för ett 50-tal barn. Barnen i Tågarp går i skola i Billeberga till och med årskurs 6. Barnen åker dit med skolbuss. Fritidshemsplatser finns i Billeberga. De äldre eleverna i årskurs 7–9 går på Linåkerskolan i Svalöv. De åker med Skånetrafikens linjebuss. I Tågarp finns idrottsplats, fritidsgård och boulebana.

 

Information hämtad från Wikipedia