Roslins väg 17 B, Ribersborg

  • Roslins väg 17 B
  • Ribersborg
  • , Malmö

Funkis-pärla på Ribersborg! Nu har vi glädjen att presentera en superfin 2:a på stark adress på Ribersborg. Renoverat badrum och kök, väldisponerade kvadratmetrar, bra med förvaringsmöjligheter och balkong i solsäkert västerläge är några av fördelarna som erbjuds i denna mysiga bostad. Föreningen är mycket stabil, har friköpt mark och låga avgifter som bl a inkluderar bredband. Varmt välkomna till ett hem att älska!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Ribersborg och Roslins väg!

Här kan man njuta av välbevarade originaldetaljer a´la 1940 såsom välbevarad fiskbensparkett, högt i tak och breda fotlister i smakfull kontrast till den i övrigt moderna bostaden. Planlösningen är mycket tilltalande och välplanerad och bostaden stora fönsterpartier bjuder in ljuset och skapar en underbar atmosfär. Allt är i utsökt skick - ett hem att älska!

Hall: Innanför säkerhetsdörren stiger vi in i en ljus och möblerbar hall med gott om plats för avhängning och förvaring i en stor garderob. Väggarna är släta och vita, som i övriga bostaden, och på golvet ligger vackert välbevarad fiskbensparkett vilken tröskellöst följer med in både vardagsrum och sovrum och skapar en härlig enhetlighet och ett skönt flöde.

Badrum: Stilrent och helkaklat badrum i trendigt svart och vitt. Utrustningen består av duschhörna med invikbara väggar, handfat med underskåp och wc-stol. Ett fräscht badrum som gör bestyren till ett rent nöje!

Vardagsrum: Väl tilltaget sällskapsrum som med gott mått rymmer både soffmöblemanget och ett matsalsbord. Väggarna är släta och vita som i övriga bostaden och på golvet samma vackra fiskbensparkett som återfinns i hall och sovrum. Stora fönsterpartier ger ett fanstastiskt ljusinsläpp som tillsammmans med det fria läget bidrar till rymden i rummet. Lummig växtlighet utanför bjuder in grönskan och ger skön avskildhet.

Sovrum: Rofyllt vilorum som med gott mått rymmer både dubbelsängen och en hel garderobsvägg för optimal förvaring. Läget mot den lugna Roslins väg borgar för en god natts sömn.
Här finner vi även utgången till den trevliga balkongen i solsäkert västerläge. Här kan man njuta av lugnet med härlig utsikt över omgivningens grönska.

Kök: Trivsamt kök med plats för ett sällskap på 4 personer runt bordet. Inredningen som är i vitt harmoniserar väl med bostadens övriga stil och erbjuder gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Det finns även bra avställningsytor för smidig rörelse bland grytor och karotter. Bänkskivorna är i massiv oljad ek och ovan arbetsytorna sitter vitt kakel. Utrustningen består av kyl/frys, spishäll, varmluftsugn och fläktkåpa. Liksom i övriga rum är väggarna fräscht vita och på golvet ligger fin ekparkett. 

Detta är kort och gott en mycket välrenoverad och trivsam bostad där inget har lämnats åt slumpen vid renoveringen - och det märks. Föreningens ekonomi och det faktum att man äger sin mark samt har de flesta kostsamma renoveringar bakom sig borgar för en trygg framtid. Det exeptionellt bra läget i hjärtat av Ribersborg med närhet till både stad och strand får man på köpet!

Varmt välkomna hem! 

Ribersborg / Slottsstaden

Ribersborg / Slottsstaden tillhör Malmös mest attraktiva områden. Här har ni allt inomräckhåll. Här möts ljus,luft och hav och skapar en atmosför som passar alla generationer. Ribersborg erbjuder två av Malmös finaste parker, Slottsparken och Kungsparken, som är populära bland malmöiterna att promenera eller motionera i. Ribergsborgs strand, "Ribban" ligger ca 500 meter från porten. I området finns all tänkbar service som restauranger, cafeér, shopping, sjukvård och två av Malmös mest välrenomerade skolor med årskurs 0-5.

Dessa är Ribergsborgsskolan och Fridhemsskolan. För högre årskullar finns Slottsstadens skola.
Ett bra val i jakten på att hitta rätt område när man skall köpa ny bostad, tryggt, lugnt, kommunikationsvänligt och mycket populärt. Helt investeringsmässigt även det ett bra alternaiv.