Serenadgatan 44, Almvik / Högaholm

  • Serenadgatan 44
  • Almvik / Högaholm
  • , Malmö

Stor balkong och uteplats! Genomgående, trivsam och välplanerad 3:a med både stor inglasad balkong och uteplats på den populära Hsb-sidan. Lysande planlösning med generösa ytor och oanade möjligheter. Stabil förening med fin innergårdsmiljö och låga avgifter. Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Högaholm, HSB och Serenadgatan 44!

Nu kan vi med glädje presentera en mycket trivsam och väldisponerad 3:a, perfekt belägen i området och med en väl tilltaget balkong OCH en helt oemotståndlig uteplats med skön utsikt mot en liten park. Lägenheten har en superb planlösning med fina ytor överallt såsom generöst vardagsrum, stort och välplanerat kök med matplats, 2 bra sovrum, badrum och gäst-wc.

Hall: Innanför säkerhetsdörren stiger vi in i en trevligt möblerbar hall med gott om plats för avhängning och förvaring i form av två stora garderober. På väggarna sitter en vit strukturtapet och på golvet ligger en plastmatta.

Badrum: Fräscht originalbadrum med halvkaklade vita väggar och vit klinker på golvet. Utrustningen består av badkar, handfat, överskåp och wc-stol.

Gäst-wc: Utrustat med handfat och wc-stol. Ljusa målade väggar och vit klinker på golvet.

Kök: Stort och rymligt kök med en matplats som med lätthet rymmer ett sällskap på 10 personer. Inredningen har luckor i ek och erbjuder gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Det finns väl tilltagna arbetsytor som underlättar köksarbetet och utsikten över föreningens välskötta innergård är mycket trivsam. Utrustningen består av kyl/frys, spis och spisfläkt. Väggarna är tapetserade med en vit strukturtapet och på golvet ligger ett parkettgolv.

Vardagsrum: Stort och luftigt sällskapsrum som via stora fönsterpartier får ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns det gott om plats för både soffgruppen och ett matsalsmöblemang, för den som så önskar. På golvet ligger snygg ekparkett (originalparketten ligger under) och på väggarna sitter en ljus strukturtapet. 

Sovrum 1: Väl tilltaget sovrum som med gott mått rymmer både dubbelsängen och ytterligare möblemang. 3 stora garderober löser förvaringen. På golvet ligger vacker stavparkett i original som slipats och lackats och på väggarna sitter en ljus strukturtapet. Här finner vi även utgången till den stora och inglasade balkongen.

Sovrum 2: Ett något mindre sovrum med plats för både säng och en ordentlig arbtesplats, för den som så önskar. På golvet ligger även här stavparkett i original i ett gott skick och på väggarna sitter, precis som i övriga rum, en vit strukturtapet. 2 stora garderober löser förvaringen. Även här finns en utgång till den härliga och inglasade balkongen.

Balkong: Räknas ju i juridisk mening inte som ett rum men, rent praktiskt, mars-oktober är det precis vad denna underbara inglasade balkong i solsäkert västerläge är - ett stort, härligt extrarum! Här kan man njuta av tillvaron en stor del av året - en lisa för själen!

Uteplatsen: Stor härlig uteplats med alla möjligheter till att skapa sig en egen liten inhängnad trädgård. Utanför finns föreningens välskötta gård och en liten park som prunkar av växtlighet. En underbar oas mitt i stan!

Kort och gott erbjuds man här ett gyllene tillfälle att kunna förvärva en perfekt planerad bostad att göra till sin egen, med en helt fantastisk innergårdsmiljö, en parkliknande oas avskild från stadens sus och brus och närhet till goda kommunikationer och all möjlig bekvämlighet.
Stabil förening med god ekonomi är stor trygghet för köparen.

Varmt välkomna hem! 

Almvik / Lindeborg / Kastanjegården

Välkomna till Lindeborg /Almvik & Kastanjegården!

Områdena bebyggdes under 70-talet och ligger relativt trafikfritt. Detta har medfört att områdena är populära bland barnfamiljer. Det finns bra med dagis och skolor i området. I direkt närhet till områdena ligger Malmö arena, Hyllie station, Svågertorp och shoppingcentrat Emporia. Kyrka, skolor och vårdcentral ligger runt knuten. Kommunikationerna från och till centrum är nära och det är lätt att ta sig in till stan eller ut på landet med bil eller buss.

Ett bra val av område i jakten på att hitta rätt boende! Lindeborg och Almvik är ett stort område som blivit mer och mer populärt på senare tid tack vare de många bostadsrättsföreningarna som ståtar med otroligt god och stabil ekonomi samt de fina radhusen, med eller utan tomträtt. Områdena är också mycket barnvänliga med sina fina innergårdar och lummiga grönområden.