Västra Skrävlingevägen 83, Gula Höja

  • Västra Skrävlingevägen 83
  • Gula Höja
  • , Malmö

På absolut bästa läget i området finner vi denna välskötta, trivsamma och genomgående 3:a med stor balkong i solsäkert söderläge. Här kan man njuta av lugnet med utsikt över föreningens gröna och och lummiga gård. Två väl tilltagna sovrum, vardagsrum med plats för både soffan och matsalsmöblemanget, välrenoverat kök och badrum samt gäst-wc. Populär och välskött förening med låg avgift. Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Nu har vi glädjen att presentera en mycket trivsam och noggrannt underhållen bostad belägen på toppenläge i området!
Man varit rädd om sitt hem, och det märks tydligt. Här är det bara att flytta rakt in. Varmt välkomna hem!

Hall: Innanför säkerhetsdörren stiger vi in i en välkomnande hall med gott om plats för både avhängning och förvaring i tre garderober. Hallen kan ses som bostadens nav då den sammanbinder övriga rum på ett högst tilltalande vis. Längre in i hallen finns det ytterligare en väl tilltagen klädkammare, så förvaringsmöjligheter finns det gott om. Väggarna är vita och släta och på golvet ligger ett snyggt golv vilket följer med in i samtliga rum och skapar ett skönt flöde och en härlig enhetlighet.

Kök: Trivsamt och hemtrevligt kök med plats för ett ordentligt köksbord för 6-8 personer. Inredningen går i vitt och erbjuder väldigt gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Ovanför arbetsytorna sitter snyggt vitt kakel, bänkskivan är i massiv ek och det finns bra med plats att arbeta på. Utrustningen består av kyl/frys, spis, fläkt och integrerad diskmaskin.
Det fria läget som första hus i området ger en härlig utsikt över de gröna omgivningarna.

Sovrum 1: Väl tilltaget sovrum som med gott mått rymmer både dubbelsäng och ytterligare möblemang. En stor inbyggd garderob löser förvaringen. Väggarna har en fin tapet och på golvet ligger samma fina golv som återfinns i övriga rum.

Badrum: Stort och helkaklat badrum utrustat med ett stilfullt badkar, handfat med underskåp, två vägghängda skåp och wc-stol. På väggarna sitter ett vitt klassiskt kakel med en svart pelare och på golvet ligger grafitgrå klinker. Allt är fräscht och fint och känns som nytt.

Vardagsrum: Stort och luftigt sällskapsrum som med gott mått rymmer både soffmöblemang, matsalsmöbel och ytterligare möblemang. Generösa fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp som förstärker rymden i rummet. Väggarna är vita och på golvet återfinns samma fina golv som i resten av bostaden.
Här finner vi även utgången till den stora och inglasade balkongen i solsäkert söderläge med en härlig utsikt mot den grönskande och välskötta innergården. Rent juridiskt räknas inte balkongen som boyta, en det är det precis vad den är en stor del av året - ett extra rum att njuta av.

Sovrum 2: Även detta sovrum är väl tilltaget och rymmer med gott mått både dubbelsängen och ytterligare möblemang. På väggarna sitter en vit strukturtapet med en fondvägg med romantiskt mönster. 

Gäst-wc: Fräscht, fint och utrustat med handfat med underskåp och wc-stol. Väggarna är vita och släta och på golvet ligger grafitgrå klinker.

Detta är kort och gott en mycket välskött och hemtrevlig bostad, belägen på ypperligt läge i ett lugnt och tryggt område i en välmående förening. 

Varmt välkomna hem!

Gula Höja

 Höja är ett område i stadsdelen Husie. Här finns både småhus och flerfamiljshus. Det ligger mellan Inre ringvägen och Agnesfridsvägen, norr om Amiralsgatan. 1967 bildades föreningen Gula Höja. Kort därefter påbörjades byggandet av lägenhetshusen och under hösten 1968 flyttade de första medlemmarna in i området. Området består till största delen av Riksbyggen-bostadsrättsföreningarna Gula Höja, Röda Höja och Vita Höja. På området finns Höjaskolan med klasser från förskola upp till högstadium. Runstyckets förskola och Västra Skrävlinge fritidshem finns också i området. Höja är ett välskött område med idrottsplats och närhet till det mesta såsom affärer, vårdcentral och busstationer. Härlig grönska med mycket fina innergårdar med lekplatser.