Hoppa till innehåll

Drottningtorget / Gamla stan / Caroli

Drottningtorget är beläget innanför kanalen och har ett fantastiskt läge vad gäller smidigheten att ta sig ut och in i malmö via den inre Ringvägen, samtidigt så är avståndet mycket kort till det allra centralaste i Malmö så som Gustaf Adolfs torg, Stortorget, Lilla torg m.m.
Gamla staden eller innerstaden i Malmö är den del som ligger innanför broarna i det mest centrala av Malmö. Här är det alltid nära till allt såsom restauranger, butiker och krogar men även skolor från förskolor upp till gymnasiet.
Carolikvarteren kring Caroli kyrka, är en del av Gamla staden i Malmö. Området avgränsas av Mäster Nilsgatan, Rundelsgatan, Stora Kvarngatan, Norregatan och Östergatan i Malmö. I de gamla kvarteren, innan Caroli Citys tillkomst, fanns bebyggelse redan på medeltiden.  Många utav husen finns kvar som en påminnelse om Malmös historia och kulturarv. 
Närheten till Malmö centralstation, Gustav Adolfs torg, Stortorget, Lilla torg, Moderna museet och Malmö högskola gör detta område till ett självklart alternativ för många köpare i jakten på att hitta ett bra boende.

Sålda objekt