Hoppa till innehåll

Katrinelund / Ellstorp

Katrinelund är ett bostadsområde som ligger precis efter Ellstorp i Malmö. Katrinelund har blivit mycket intressant för en stor grupp köpare i & med det fina läget med Willys köpcentra intill samt den goda busskommunikationen & den direkta närheten till Värnhem som ligger ett stenkast ifrån.
Från Katrinelund har man också förmånen att med enkelhet ta sig inte bara in till centrum utan snabbt är man på ringvägen om man vill ut från stan.
Ellstorpsparken intill och enkelheten att kunna parkera sitt fordon är ju säkerligen andra anledningar som höjt upp intresset för detta område på senare tid.
Området Ellstorp byggdes på 30-40 talet och var det första renodlade funkisområdet i Malmö. Bebyggelsen är uppförd enligt lamellhusprincipen & lägenheterna här har en genuin charm bevarad med lite generösare takhöjder mm. Här har man också den omtyckta Ellstorpsparken intill, perfekt för personer som har hund & som gillar parkpromenader. Värnhem ligger intill.
Värnhem / Ellstorp är ett område som blivit mer & mer populärt bland både unga & äldre. Framförallt de unga har fått upp ögonen för området rejält på senare tid. Entré köpcentra & den goda busskommunikationen via Värnhem är säkerligen en av många bidragande faktorer.

Sålda objekt