Hoppa till innehåll

Trelleborg / Stavstensudde

Välkommen till Trelleborg och Stavstensudde!
Stavstensudde –Mellan sol och hav, mellan land och stad och nästan så långt söderut man kan komma.
Stavstensudde ligger ett stenkast från hav och natur med vidsträckta åkrar, skog och närhet till strand. Trelleborgs centrum finns på cykelavstånd och erbjuder all den service man kan önska. Stavstensudde är den nyaste orten på Trelleborgs kommuns västkust. Stadsdelen började utökas år 2005. Här kan den golfintresserade spela på en 18-håls seasidebana som smälter in i den omgivande naturen
För pendlaren tar man sig snabbt ut till E6 eller via den nybyggda ringleden till väg 108. Att pendla till Malmö, Lund och Danmark är mycket smidigt. Till Öresundsbron tar det drygt 20 minuter att köra.
Buss i närheten tar dig till Trelleborgs centrum på några minuter eller till exempel till Hyllie eller Mobilia i Malmö på mindre än en halvtimme.
Uddens förskola ligger i området på gångavstånd till alla byar. Förskolan har fem avdelningar för barn i åldrarna 1-5 år. För de äldre barnen erbjuds skolskjuts till de närliggande skolorna. Närmsta låg- mellan-, och högstadium är Bäckaskolan och Fågelbäckskolan.
Välkommen till Stavstensudde med närheten till havet och den vackra naturen.

Sålda objekt